Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Daily Cleaning: Voor een schoner Nederland!

Over Daily Cleaning

Daily Cleaning is een jong schoonmaakbedrijf gevestigd in Zaandam en met name werkzaam in de regio groot Amsterdam Sinds 2016 zijn wij actief in de schoonmaakbranche. Wij hebben sinds de start een enorme groei doorgemaakt wat heeft geleid tot het binnenhalen van grote opdrachten bij o.a. diverse Albert Heijns. De enorme groei heeft geleid tot het in dienst nemen van meerdere schoonmakers die dagelijks in de regio worden ingezet voor het schoonmaken van kantoren, panden, huizen etc.

Met moderne materialen en middelen en met ervaren en enthousiaste medewerkers voeren wij elke gewenste reiniging adequaat uit. Wij weten namelijk als geen ander dat niets zo fijn is als een schone woon- en werkplek. Daarom nemen wij de zorgen omtrent schoonmaak, glasbewassing en huishoudelijk hulp graag voor u uit handen.

Naast het leveren van goede service en goed werk vinden wij goed personeelsbeleid erg belangrijk. Onze medewerkers maken niet meer uren dan afgesproken, worden uitbetaald voor de uren die ze werken en hebben bovenal inspraak in het werk. Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs en wij zijn trots op de kundige medewerkers die wij dagelijks inzetten. Om dit zo goed mogelijk te faciliteren hebben we sinds 1 september 2018 een HR/marketing manager die zich inzet voor goed personeelsbeleid.

Daily Cleaning staat voor u klaar in de regio's:

Amsterdam - Amstelveen - Haarlem - Hoofddorp -Zaanstad - Alkmaar & Utrecht

Wij staan voor:

Kwaliteit&Snelheid

Wij hechten veel waarde aan goede en snelle service. Wij verstaan ons vak en werken niet alleen snel, maar kunnen ook snel ter plekke zijn.

Maatwerk

We leveren maatwerk en adviseren hoe u zelf de omgeving schoon kunt houden.

Goed personeelsbeleid

De klant is koning en onze medewerkers zijn onze prinsen. Wij luisteren naar onze medewerkers en hechten veel waarde aan een goede werk-privebalans.

Wij zijn VCA gecertificeerd

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om medewerkers veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Maar in feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersystemen. Steeds meer opdrachtgevers stellen het VCA-certificaat dan ook verplicht.

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, of wilt u gewoon weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op!

Klik hier!

 
Copyright © 2019 Daily Cleaning
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren